European Commission logo
Креирајте профил
Барање на партнери

Насочи ги твоите резултати

Тип на објава

Постер базиран на државата

Вид организација

Дел од организација?

Листај ја на нашата веб-страна! Кликни на линкот подолу и додади ја твојата организација!

Бараш партнери?

Ние сме тука да помогнеме? Кликни на линкот подолу и започни да бараш партнери!

Сакаш твој сопствен простор?

Сакате да дискутирате за вашите идеи со други луѓе во приватен простор?

Пронајди најнова информација за тоа како ЕУ ги промовира политиките во учењето на возрасните?

Applied Filters

Other

We are looking for partners which are developing projects with the aim to foster democratic participation, sustainability and social cohesion, facing current social, political and demographic chall

Започнува на | Постирано на 6 years порано