European Commission logo
Креирајте профил
Можете да изберете повеќе зборови со разделна запирка

ЕПАЛЕ - Електронска платформа за учење на возрасните во Европа

Барање на партнери

Насочи ги твоите резултати

Организации кои бараат партнери во мојата земја

Тип на објава

Прикажи објави од организации од оваа земја

Акредитирани Еразмус+ координатори бараат нови членови на конзорциумот

Дел од организација?

Со регистрирање на вашата организација на EPALE, ќе можете сами да направите објава за пребарување партнер.

Бараш партнери?

Ние сме тука да помогнеме? Кликни на линкот подолу и започни да бараш партнери!

Сакаш твој сопствен простор?

Сакате да дискутирате за вашите идеи со други луѓе во приватен простор?

Пронајди најнова информација за тоа како ЕУ ги промовира политиките во учењето на возрасните?

Applied Filters

Erasmus+ Cooperation partnership (Key Action 2)
Hello! We would like to introduce you a new and rational established organisation "CentreDot" ! Our aim is to bring social sustainability to our systems of governance and shake the world with our innovative ideas!
Започнува на
Profile picture for user n008kmds.
Polina Stavrou
Community Collaborator (Silver Member).
|Постирано на 1 year порано