European Commission logo
Креирајте профил
Барање на партнери

Насочи ги твоите резултати

Тип на објава

Може да се изберат повеќе вредности

Постер базиран на државата

Во потрага по нови членови на конзорциумот

Може да се изберат повеќе вредности

Дел од организација?

Листај ја на нашата веб-страна! Кликни на линкот подолу и додади ја твојата организација!

Бараш партнери?

Ние сме тука да помогнеме? Кликни на линкот подолу и започни да бараш партнери!

Сакаш твој сопствен простор?

Сакате да дискутирате за вашите идеи со други луѓе во приватен простор?

Пронајди најнова информација за тоа како ЕУ ги промовира политиките во учењето на возрасните?

Applied Filters

Erasmus+ mobility activities (Key Action 1)

The Adult Education Institution Dante is a competitive, modern and efficient institution that attracts numerous generations

Започнува на | Постирано на 3 days порано
Erasmus+ mobility activities (Key Action 1)

The Adult Education Institution Dante is a competitive, modern and efficient institution that attracts numerous generations

Започнува на | Постирано на 1 week порано
Германија
Germany.
Erasmus+ mobility activities (Key Action 1)

Jesteśmy małym, rodzinnym przedsiębiorstwem z siedzibą w naszym Domu Gościnnym w Neuhaus am Rennweg (dzielnica Siegmundsburg) oraz w Eisenach (Turyngia, Niemcy).

Започнува на | Постирано на 1 week порано