Барање на партнери

Барање на партнери

Разменувајте идеи и создавајте можности за мрежно поврзување со поединци или организации со Пребарувањето партнери преку EPALE.

Вклучете се! Споделувајте ги вашите идеи, наставни програми или формирајте партнерства за проекти.

 

Пребарувањето партнери преку EPALE помага во ширењето на новостите - без разлика дали сакате да споделите пример за добра практика со колегите, да започнете проект или едноставно имате одлична идеја за споделување!

Создадете барање за партнер за градење мрежи со заедницата за учење за возрасни лица во Европа, така што ќе поканите други лица да ве контактираат и да се вклучат.

Најдобар совет:

Бидете што е можно поконкретни. Тоа помага да се изгради доверба. Изразете ги вашите потреби, во каков вид на соработка би сакале да бидете вклучени и што очекувате од потенцијалниот партнер.

Пребарајте партнери. Користете го Пребарувањето партнери преку EPALE за да најдете организации и поединци кои се заинтересирани да соработуваат со вас.

Пребарувајте по земја, активност и вид на организација за да го пронајдете вашиот идеален партнер. Најдобар совет: Подобрете го вашето пребарување со користење на напредно пребарување за да барате клучни теми на интерес.

Одрекување од одговорност:

EPALE не ги поддржува организациите наведени во Пребарувањето партнери, ставовите кои ги изразуваат или услугите кои ги нудат.

Сите врски се дадени како информации и не можеме да преземеме одговорност за содржината на надворешните веб-страници.

Ако одлучите да формирате партнерство со која било од овие организации, договорот ќе биде директно помеѓу вас и соодветната организација, а EPALE нема да биде вклучена во договорот. Ако сте загрижени за одредени содржини на EPALE, контактирајте нè на helpdesk@epale-support.eu.

Насочи ги твоите резултати

Партнерства во мојата земја

Бараш партнери?

Ние сме тука да помогнеме? Кликни на линкот подолу и започни да бараш партнери!

Сакаш твој сопствен простор?

Сакате да дискутирате за вашите идеи со други луѓе во приватен простор?

Пронајди најнова информација за тоа како ЕУ ги промовира политиките во учењето на возрасните?

Applied Filters

Литванија
Lithuania.

Public Institution “Lecturers” is an institution operating since 2015, specializing in research, non-formal education and public health improvement.

Започнува на | Постирано на 1 week порано

Dear possible partner, we are a private University in Milan focussing on Cultual Mediation Studies. We are working on a project proposal tackling social responsibility and youth at EU level.

Започнува на | Постирано на 3 weeks порано
Норвешка
Norway.

This is the first time Johannes læringssenter is participating in any Erasmus project. We are looking for partners in Europe who can contribute to improve our competancy.

Започнува на | Постирано на 1 month порано