European Commission logo
Креирајте профил

Organisations

Organisations

Сакате да соработувате со други луѓе од цела Европа, но сè уште немате конкретна идеја?

Додајте ја вашата организација

Додајте ја вашата организација во Пребарувањето партнери преку EPALE за да го подобрите вашиот профил и за да им дадете до знаење на другите дека сакате да се вклучите во паневропска соработка.

Најдобар совет:

Додадете што е можно повеќе информации за вашата организација и видот на активности во кои сте вклучени за да им помогнете на другите да ве најдат. Додајте барање за партнер.

Насочи ги твоите резултати

Дел од организација?

Со регистрирање на вашата организација на EPALE, ќе можете сами да направите објава за пребарување партнер.

Пронајди најнова информација за тоа како ЕУ ги промовира политиките во учењето на возрасните?

Извинете, нема резултати согласно зададените критериуми.