European Commission logo
Креирајте профил
Organisations

Organisations

Сакате да соработувате со други луѓе од цела Европа, но сè уште немате конкретна идеја?

Додајте ја вашата организација

Додајте ја вашата организација во Пребарувањето партнери преку EPALE за да го подобрите вашиот профил и за да им дадете до знаење на другите дека сакате да се вклучите во паневропска соработка.

Најдобар совет:

Додадете што е можно повеќе информации за вашата организација и видот на активности во кои сте вклучени за да им помогнете на другите да ве најдат. Додајте барање за партнер.

Насочи ги твоите резултати

Земја

Дел од организација?

Листај ја на нашата веб-страна! Кликни на линкот подолу и додади ја твојата организација!

Пронајди најнова информација за тоа како ЕУ ги промовира политиките во учењето на возрасните?

Applied Filters

Португалија
Portugal.
NUCLIO is a non-profit association and Non-Governmental Development Organization, created in 2001, and formed by a group of scientists, researchers, educators, and teacher trainers specialized in different scientific domains as well as in psychology of education and science educ...
Португалија
Portugal.
Agrupamento de Escolas de Valongo (AEV) comprises 6 schools: 4 elementary schools with pre-primary and primary education, one elementary school, and one secondary school with adult education. The AEV is located in the Porto Metropolitan Area, in the municipality of Valongo. The ...
Португалија
Portugal.
Access Azores is a non-profit organization based in the city of Horta, Faial Island, Azores, Portugal (Faial is one of the nine islands of the Azores, and the Azores one of the nine outermost regions of Europ
Португалија
Portugal.
The Qualifica Centre of APCC - Associação de Paralisia Cerebral de Coimbra is a centre specialised in adult qualification, dedicated to providing information, advice and referrals to education and professional training offers for adults seeking a qualification. The APCC´s Qualif...