Моја обука е достапна само за регистрирани членови.

ЕПАЛЕ е мултилингвална, отворена платформа базирана на зачленување која обезбедува содржина, ресурси, обука и вмрежување да ти помогне да се стекнеш со нови вештини, останеш информиран/а и да се вклучиш во заедницата за учење на возрасните

Зошто треба да се приклучите кон ЕПАЛЕ?

Што другите кажуваат за ЕПАЛЕ?

ЕПАЛЕ секогаш обезбедува широка лепеза материјали од интерес на различна публика.
- EPALE User Survey 2019
Testimonial.

Приклучи се кон нашата неевројатна заедница денес!

Приклучи се кон заедницата или биди во тек со нашиот билтен