European Commission logo
Креирајте профил
News
Новости

Споделете го вашето мислење! Учествувајте во ЕПАЛЕ 2021 истражувањето!

EPALE users survey.

ЕПАЛЕ сака да чуе од вас! Како што сте дел од заедницата и секојдневно придонесувате во ЕПАЛЕ со вашите перспективи и активности, го бараме вашиот совет. 

Сакаме да чуеме од вас, за вашите активности, вашата организација, вашите навики и искуствата во користењето на ЕПАЛЕ, и вашите предлози кои ќе ни помогнат да се подобриме. Особено со новата платформа која беше лансирана минатата година.

Вашата повратна информација е навистина важна и ќе ни помогне да ја подобриме платформата и начинот на кој комуницираме!

Истражувањето ќе ви одземе најмногу 5 минути и ќе биде достапно до 23-ти ноември 2021.

Ви благдариме однапред на соработката. Навистина го цениме вашето време. 

Важето мислење е од голема важност!

Истражувањето може да се најде на следниот линк: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/EPALE_SURVEY_2021

 

Login (28)

Сакаш друг јазик?

Овој документ исто така е достапен и на други јазици. Ве молиме изберете еден од наведените подолу.
Switch Language

Сакаш да напишеш статија?

Не се двоуми да го направиш тоа!

Кликни на линкот подолу и започни со постирање на статијата!