European Commission logo
Create an account

OERs

Отворените Едукативни Ресурси се образовни материјали достапни да бидат употребени во образовен контекст. Тие се развиени во рамките на различни формати кое ти овозможува лесно да се прилагодиш и да ги интегрираш во твоите специфични потреби.

Барате други ресурси?

Ние сме тука да помогнеме! Кликни на линкот подолу и започни со пребарување други ресурси!