Skip to main content
Event Details
9 May
2017

Læring i praksis

Denmark
Odense
to

Lige nu er praksis et centralt tema i læringsdiskussionen. Voksenpædagogisk Forum inviterer til en konference, som går i dybden med praksislæringens potentialer og udfordringer på arbejdspladsen og i uddannelserne.

På konferencen rejses spørgsmål som:• Hvorfor er praksis lige nu et centralt tema i læringsdiskussionen?• Har praksis et andet pædagogisk potentiale end fx traditionel skoleundervisning?• Hvordan fremmer man læring i praksis både på private og offentlige arbejdspladser?• Hvad kan data om praksis egentligt lære os om praksis?

DFS er med i arbejdsgruppen bag konferencen og fungerer som tovholder på en workshop, hvor Ungdomsskolernes heltidsundervisning i Københavns Kommune præsenterer et effektmålingssystem, som kan bruges til at fremme social og personlig kompetenceudvikling.

Tid: Tirsdag d. 9. maj 2017 kl. 9.30 - 16.00

Sted: UCL Campus Odense, Niels Bohrs Allé 1 5320 Odense M

Pris: 550,00 kr. ex. Moms (687,50 kr. inkl. moms) Prisen inkluderer forplejning

Tilmelding

Tilmeldingsfrist: 1. maj 2017

Kontakt og yderligere information: Studentermedhjælp Laila Vetterlain: lanh@edu.au.dk

Voksenpædagogisk ForumVoksenpædagogisk Forum er et tværsektorielt netværk. Både praktikere, forskere, uddannelsespolitiske parter m.fl. er repræsenteret i forummet, som fungerer som et skæringspunkt for drøftelser om udvikling af voksenpædagogik, voksenuddannelse og -læring.Voksenpædagogisk Forum har to hovedaktiviteter – et efterårsseminar med repræsentanter fra de forskellige uddannelsesområder og en forårskonference, som er åben for alle interesserede.

Event Details
Status
As planned
Вид настан
Professional development event
Organiser type
Other event
Котизација за учество
Off

Имаш настан во предвд?

Не се двоуми да го направиш тоа! Кликни на линкот подолу и предложи настан сега!