Pretraživanje partnera

Pretraživanje partnera

Razmijenite ideje i stvorite prilike za umrežavanje sa pojedincima ili organizacijama preko opcije za Pretragu partnera na platformi EPALE.

>

Uključite se! Podijelite ideje, obrazovne programe ili uspostavite partnerstva na projektima.

 

Dodajte zahtjev za partnera Zahvaljujući pretrazi partnera na platformi EPALE šire se informacije – bez obzira na to da li želite da podijelite primjer dobre prakse sa kolegama, pokrenete projekt ili samo imate sjajnu ideju koju želite da podijelite sa svima! Napravite zahtjev za partnera kako biste se umrežili sa evropskom zajednicom u području obrazovanja odraslih pozivanjem ostalih da vam se jave i uključe.

Najbolji savjet:

Budite što konkretniji. Pomaže u izgradnji povjerenja. Navedite svoje potrebe, vrstu saradnje koju želite i očekivanja od mogućeg partnera. Pretraživanje partnera Pomoću pretrage partnera na platformi EPALE pronađite organizacije i pojedince koji su zainteresovani za saradnju sa vama. Pretražujte po državi, aktivnosti i vrsti organizacije kako biste pronašli vašeg savršenog partnera. Najbolji savjet: Dodatno odredite kriterijume pretrage pomoću napredne pretrage kako biste pronašli ključna interesovanja. Izjava o ograničenju odgovornosti: Platforma EPALE ne stoji iza organizacija navedenih u Pretrazi partnera, stavova koje one izražavaju ili usluga koje nude.

Sve veze su informativne prirode i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj spoljnih internet strana.

Ako odlučite da uspostavite partnerski odnos sa bilo kojom od tih organizacija, ugovor će biti sklopljen neposredno između vas i odgovarajuće organizacije, a EPALE neće imati nikakvih ugovornih obaveza.

Ako imate nedoumica oko bilo kog sadržaja na platformi EPALE, molimo vas da nam se obratite na helpdesk@epale-support.eu.

Suzite rezultate svoje pretrage

Partnerstva u mojoj državi

Organizacije po zemljama

Tražite li partnere?

Ovdje smo kako bismo vam pomogli! Kliknite na link ispod i počnite da tražite partnere!

Želite li svoj vlastiti prostor?

Da li želite o vašim idejama da razgovarate sa drugima u okviru privatnog prostora?

Pronađite najnovije informacije o tome kako EU podstiče politiku obrazovanja odraslih