chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

Resource

Poletna številka SIAE Newsletter je izšla v novi podobi

Language: SL
Document available also in: EN

Posted by Nevenka Kocijančič

Vabimo vas, da preberete poletno izdajo e-Novičk v angleškem jeziku, v katerih partnerjem po svetu poročamo o projektih ACS ter predstavljamo dejavnosti izobraževanja odraslih in vseživljenjskega učenja v Sloveniji. V letošnjem letu smo spremenili podobo, tako da lahko članke v angleščini prebirate, delite in komentirate tudi na spletu.


Vas zanima, kateri strokovni dogodki in projekti so zaznamovali prvo polovico letošnjega leta, katere publikacije smo izdali, kaj vse se je dogajalo v 23. Tednu vseživljenjskega učenja? Vse to in še več najdete v vsebinsko bogati poletni izdaji v angleščini (SIAE Newsletter Summer 2018).

Veseli bomo, če boste novičke delili tudi s svojimi tujimi partnerji. Želimo vam prijetno branje!

Če želite SIAE Newsletter dvakrat letno prejemati tudi vi, se lahko na spletni strani https://enovicke.acs.si/en/home/ vpišete med naročnike poletne in zimske izdaje.

Arhiv angleških izdaj glasila najdete tukaj.

Resource Author(s): 
Andragoški center Slovenije
Publication Date:
Tuesday, 25 September, 2018
Language of the document:
Type of resource: 
Other
Country:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email