News
Vijesti

Prijava za učešće u digitalnom kampus izazovu

Kompanija Bayer poziva zainteresovane kandidate da se prijave za učešće u digitalnom kampus izazovu, pod nazivom “Nauka za bolji život”. Učešćem u digitalnom izazovu kandidati će biti u mogućnosti da prodaju ideje kompaniji Bayer ili da ih razvijaju uz pomoć Bayerovog stručnog tima. Teme obuhvaćene izazovom su sledeće: mašinsko i duboko učenje, nauka o podacima, računarstvo u oblaku i zaštita informacionih sistema, digitalni ljekovi. Učešće u izazovu je besplatno. U izazovu mogu učestvovati kandidati koji imaju 18 ili više godina- studenti evropskih univerziteta ili kandidati koji su stekli diplomu akademskih studija u toku poslednje godine, u oblasti STEM.

Registracija i prijava je omogućena putem sledećeg linka: https://www.heysuccess.com/opportunity/Bayer-Digital-Campus-Challenge-2020-29671?fbclid=IwAR2TthVfveMYQ_BLwJt7w4trYQ9IO43_2V1SUYINuXIogHe-Isd0PFj7NyQ

Rok za prijavu je 02. decembar 2020. godine

Detaljnije na: https://www.bayer.com/

Login (0)
Themes addressed

Prijavite se ili Registrujte da biste postavljali komentare.

Želite napisati članak?

Ne ustručavajte se to učiniti!

Kliknite na donji link i počnite pisati novi članak!

Najnovije diskusije

Kakav je opis posla za menadžera centra za obrazovanje odraslih?

Pusto je na vrhu centra za obrazovanje odraslih. Ovaj osjećaj nije formulisan u opisu posla za mjesto menadžera centra za obrazovanje odraslih.
Ovo je poziv da podijelite opis vašeg posla - bez obzira na format - i poziv da podijelite osjećanja o usamljenosti, ili drugima, u vrhu centra za obrazovanje odraslih.

More