News
Vijesti

Poziv za prijave: Anima Spirit Lab 2022

Pilot izdanje industrijskog programa Anima Spirit – Animation Inspirational Lab koji se organizuje u partnerstvu sa When East Meets West, otvoreno je za zainteresovane producente animiranih filmova sa područja Evrope i Kanade.

Anima Spirit Lab je koncipiran kao program za producente koji bi htjeli da istraže kompleksnu oblast produkcije animiranog filma. Radionica kombinuje grupni rad, individualne konsultacije, predavanja o kreativnim aspektima i finansiranju animiranog filma.

Anima Spirit Lab organizuje CEE Animation Workshop tim, koji predvode eksperti Jelena Popović (NFB, Kanada) i Jean Francois Le Corre (Vivement Lundi!, Franuska), a održaće se u Trstu, tokom industrijskog događaja When East Meets Westod 23. do 26. januara 2022. godine.

Selekcijom će biti okupljeno 8 učesnika Anima Spirit Inspirational Lab-a, a pored ove, isti aplikanti se mogu prijaviti i na još jednu od više različitih When East Meets West Inspirational Lab radionica.

Za prijavu je potrebno kreirati nalog i popuniti online formular, koji se nalazi na ovom linku.

Rok za podnošenje prijava je 15. decembar 2021. godine.

Detaljnije informacije mogu se pročitati ovdje,

 

Login (0)

Prijavite se ili Registrujte da biste postavljali komentare.

Želite napisati članak?

Ne ustručavajte se to učiniti!

Kliknite na donji link i počnite pisati novi članak!

Najnovije diskusije

Kakav je opis posla za menadžera centra za obrazovanje odraslih?

Pusto je na vrhu centra za obrazovanje odraslih. Ovaj osjećaj nije formulisan u opisu posla za mjesto menadžera centra za obrazovanje odraslih.
Ovo je poziv da podijelite opis vašeg posla - bez obzira na format - i poziv da podijelite osjećanja o usamljenosti, ili drugima, u vrhu centra za obrazovanje odraslih.

More