European Commission logo
Create an account
News
Vijesti

 MANIFESTACIJA XIX DANI OBRAZOVANJA I UČENJA ODRASLIH U CRNOJ GORI

Download_24

 MANIFESTACIJA XIX DANI OBRAZOVANJA I UČENJA ODRASLIH U CRNOJ GORI

 

Centar za stručno obrazovanje već tradicionalno organizuje manifestaciju Dani obrazovanja i učenja odraslih.

U ovoj godini smo odlučili da mjesec oktobar  posvetimo obrazovanju i učenju odraslih i planiramo da organizujemo različite aktivnosti. Manifestaciju smo počeli 1. oktobra obilježavanjem Međunarodnog dana starijih osoba.Centralna aktivnost manifestacije XIX Dani obrazovanja i učenja odraslih će biti održavanje Nacionalnog panela na temu „Uticaj pandemije Covid19 na budući razvoj sistema obrazovanja odraslih u Crnoj Gori – Ključni izazovi“.

Obzirom na nemogućnost predviđanja kretanja epidemiološke situacije u narednom periodu ne planiramo da radimo Kalendar dešavanja manifestacije, kao što smo to radili u prethodnom periodu.

Sve edukativne aktivnosti koje bude realizovao Centar za stručno obrazovanje i naše partnerske institucije Privredna komora, Zavod za zapošljavanje, Unija poslodavaca, Uprava za kadrove i Zajednica opština, kao i licencirani organizatori obrazovanja odraslih, u toku mjeseca oktobra biće predstavljeni u Izvještaj o manifestaciji XIX Dani obrazovanja i učenja odraslih.

Login (0)

Prijavite se ili Registrujte da biste postavljali komentare.

Želite napisati članak?

Ne ustručavajte se to učiniti!

Kliknite na donji link i počnite pisati novi članak!

Najnovije diskusije

Kakav je opis posla za menadžera centra za obrazovanje odraslih?

Pusto je na vrhu centra za obrazovanje odraslih. Ovaj osjećaj nije formulisan u opisu posla za mjesto menadžera centra za obrazovanje odraslih.
Ovo je poziv da podijelite opis vašeg posla - bez obzira na format - i poziv da podijelite osjećanja o usamljenosti, ili drugima, u vrhu centra za obrazovanje odraslih.

More