News
Vijesti

Logate akademija za najsavremenije IT obuke

U vremenu brzog tehnološkog napretka i sve veće potrebe za edukovanim IT kadrom, Logate Akademija nastoji da kroz akreditovane IT obuke pruži priliku svima koji su zainteresovani za programiranje i rad u IT sektoru, da se osposobe, specijalizuju i započnu svoju IT karijeru.

 

Kompanija Logate je u februaru 2018. godine otvorila vrata Logate Akademije za sve one koji žele da nauče vještine programiranja i započnu svoju IT karijeru. Realizujemo akreditovane programerske obuke u oblastima Java i Web programiranja.

Misija Logate Akademije je da kroz rastuću ponudu stručnih, akreditovanih programerskih obuka osnažuje IT zajednicu Crne Gore, edukuje IT kadar, kao i da promoviše programerska zanimanja, kao jako izazovna i zanimljiva, a deficitarna na tržištu rada.

Obuke na Logate Akademiji osposobljavaju i specijalizuju pojedince za rad u IT industriji, pružajući im ključne vještine koje mogu dodati u svoj portfolio i predstaviti na intervjuu za IT posao.

Programi na Logate Akademiji zadovoljavaju najviše obrazovne standarde, a stečena znanja su primjenjiva svugdje u svijetu.

Polaznicima svoje znanje i ekspertizu prenose prepoznati stručnjaci iz oblasti programiranja i računarskih nauka u Crnoj Gori, kao i najiskusniji stručnjaci kompanije Logate, kao jedne od vodećih crnogorskih IT kompanija.

 

Logate Akademija trenutno realizuje dva programa obrazovanja za sticanje IT vještina: Java Developer i Web Developer. Na oba usmjerenja se obučava 12 polaznika tokom 5 mjeseci trajanja kursa. Kurs je praktično orjentisan i obuhvata mentorski rad sa predavačima, konsultacije, vježbe i domaće zadatke, video materijale predavanja, kao i praktični projekat, na kom će polaznici tokom kursa raditi, i kojim će na kraju zaokružiti stečena znanja na Akademiji.

Sadržaj oba kursa je formiran tako da daje detaljno i sveobuhvatno znanje iz oblasti Java i Web programiranja, a polaznik će po završetku obuke biti spreman da samostalno razvija kompjuterske aplikacije u ovim tehnologijama.

• Početak: 7. septembar 2020.• Trajanje: 5 mjeseci + rad na završnom projektu (1-2 mjeseca)• Broj polaznika: 12 po usmjerenju• Fond časova: 160 časova• Predavanja: 18:00h – 20:30h• Vrijeme:  Ponedjeljak/Srijeda (Java Developer) i Utorak/Četvrtak (Web Developer)• Nedjeljno opterećenje: 6 sati + konslutacije po želji, domaći zadaci i vježbanje = Oko 10 sati učenja• Cijena: 1200€ (mogućnost plaćanja u 6 mjesečnih rata) ili 15% popusta na gotovinu do 15. avgusta.

 

Java Developer

Java je najpopularniji programski jezik na svijetu. Čak i sa više od 20 godina postojanja, Java ostaje jedan od najrevolucionarnijih i najmoćnijih programskih jezika, sa više od 9 miliona developera širom svijeta i gotovo sveprisutnim pojavljivanjem na listama najtraženijeg programerskog znanja za poslove u IT svijetu. Java je osnova za gotovo svaku mrežnu aplikaciju. Ubrzani razvoj Big Data je primarno ukorijenjen u Javi, a Internet of Things se uveliko gradi na Javi. Moderno obrazovanje na polju računarskih nauka je nekompletno bez kurseva objektno-orjentisanog programiranja i Jave.

Upravo zato na Logate Akademiji nude usmjerenje Java Developer, na kom možete steći specijalizovana znanja u oblasti Java programiranja, i krenuti sa građenjem svoje karijere u ovom pravcu.

Šta dobijate sa usmjerenjem “Java Developer”?

• Uvod u jezik Java — Upoznaj osnovne koncepte Java programskog jezika• Strukture podataka i OOP u Java — Ovladaj principima objektno–orijentisanog programiranja u Java jeziku• Baze podataka — Upoznaj se sa bazama podataka i SQL-om• HTML, CSS i JavaScript — Upoznaj se sa programskim jezicima i principima za pisanje web strana, sajtova i aplikacija.• Web aplikacije primjenom Spring Framework-a — ovladaj Spring framework-om za kreiranje web aplikacija

 

Web Developer

Predviđa se da će potražnja za Web developerima u sledećih 10 godina rasti brže od prosječnog rasta potražnje za svim ostalim zanimanjima. Razlog rasta potražnje se, između ostalog, krije u sve većoj popularnosti mobilnih uređaja kao i razvoju e-commerce industrije. Sve ovo će od web developera zahtijevati poznavanje tehnika responzivnog web dizajna, poznavanje alata za kreiranje multimedijalnog sadržaja, kao i poznavanje više programskih jezika.Zato su odlučili objedititi sva ova znanja u kurs Web Developer, i pružiti priliku mladima da se profesionalno usmjere ka Web razvoju.

Šta dobijate sa usmjerenjem “Web Developer”?

• Uvod u TypeScript — Upoznaj razvojne alate i tehnike programiranja kroz TypeScript programski jezik.• OOP sa TypeScript — Ovladaj principima objektno–orijentisanog programiranja u TypeScript-u.• HTML/CSS/JS — Upoznaj se sa programskim jezicima i principima za pisanje web strana, sajtova i aplikacija.• NodeJS i TypeScript — Nauči kako da napišeš servise koji čuvaju ili čitaju podatke za tvoju web aplikaciju.• Angular aplikacije — Nauči kako da napišeš single–page web aplikaciju korišćenjem jedne od danas najpopularnijih biblioteka.

 

 

Login (0)
Themes addressed

Prijavite se ili Registrujte da biste postavljali komentare.

Želite napisati članak?

Ne ustručavajte se to učiniti!

Kliknite na donji link i počnite pisati novi članak!

Najnovije diskusije

Kakav je opis posla za menadžera centra za obrazovanje odraslih?

Pusto je na vrhu centra za obrazovanje odraslih. Ovaj osjećaj nije formulisan u opisu posla za mjesto menadžera centra za obrazovanje odraslih.
Ovo je poziv da podijelite opis vašeg posla - bez obzira na format - i poziv da podijelite osjećanja o usamljenosti, ili drugima, u vrhu centra za obrazovanje odraslih.

More