News
Vijesti

Digitalni marketing i Baze podataka

Do 18. novembra Educom i Biznis akademija Vijesti vrše upis polaznika kurseva Digitalni marketing i Baze podataka i poslovna inteligencija. 

Kako bi se jednostavnije opredijelilil za jedan od kurseva evo informacija koje će svakako pomoći u tome.

 

1. Digitalni marketing – zanimanje koje se sve više traži

Sve više kompanija zapošljava stručnjake za digitalni marketing, pa je ovo zanimanje jedno od najtraženijih na tržištu. Da bi se bavili ovim zanimanjem potreban vam je samo računar i veza sa internetom, što znači da svoj posao možete obavljati sa bilo kojeg mjesta. Zvuči primamljivo?

Tokom tromjesečne obuke (dva časa-jednom nedjeljno) polaznici će savladati osnove izrade web sajta u WordPress-u i SEO optimizaciju. Takođe, savladaće i osnove digitalne marketinške kampanje, kreiranje sadržaja kao i pravljenje strategije i oglašavanje na društvenim mrežama.

 

2. Baze podataka i poslovna inteligencija – upravljajte podacima na pravi način

Naučite kako da upravljate podacima, pretražujete baze podataka i analizirate ih. Predstojeća obuka obuhvata učenje relacionih baza podataka, SQL jezika i rad na Microsoft SQL server platformi, kao i osnove u izvještavanju podataka u programu Power BI. Stečeno znanje će poslužiti onima koji žele postati IT stručnjaci, ali i onima koji su krajnji korisnici kao finansijski i administrativni radnici kojima poznavanje SQL i izvještavanja može mnogo koristiti u radu.

Pretvoriti podatke u korisne informacije, na osnovu kojih se donose najbitnije odluke za poslovanje, je posao „data analyst-a“, zanimanja koje je danas jedno od najtraženijih u IT industriji, zato ne propustite prililku da budete dio budućnosti.

 

TELEFON ZA INFORMACIJE: 067 000 222

INFORMACIJE I PRIJAVE NA STRANI.

 

Mogućnost online sastanka sa predavačima

Kako je interesovanje za kurseve, jako veliko, svima koji žele da saznaju više o predstojećim edukacijama i ovoga petka se pruža mogućnost za online sastanak sa predavačima i prilika da u razgovoru sa njima saznate sve što vas interesuje o predstojećim edukacijama.

Online konsultacije će se održati u petak 6. novembra preko Zoom aplikacije sa početkom u 18:00 časova.

Zainteresovani za program Digitalni marketing mogu pristupiti preko sljedećeg linka:

https://us05web.zoom.us/j/88467041708?pwd=N0UrN2IzUDRFV2NabVB3Z3JDL3VLU…

Baze podataka i poslovna inteligencija:

https://us05web.zoom.us/j/86530923840?pwd=R3dxQ1FqR2dsdFhZeC92aFdWVU1md…

Login (0)

Prijavite se ili Registrujte da biste postavljali komentare.

Želite napisati članak?

Ne ustručavajte se to učiniti!

Kliknite na donji link i počnite pisati novi članak!

Najnovije diskusije

Kakav je opis posla za menadžera centra za obrazovanje odraslih?

Pusto je na vrhu centra za obrazovanje odraslih. Ovaj osjećaj nije formulisan u opisu posla za mjesto menadžera centra za obrazovanje odraslih.
Ovo je poziv da podijelite opis vašeg posla - bez obzira na format - i poziv da podijelite osjećanja o usamljenosti, ili drugima, u vrhu centra za obrazovanje odraslih.

More