European Commission logo
Create an account

Događaji

Događaji

Dobrodošli na novi kalendar na platformi EPALE! Prilikom pravljenja i pokretanja ove alatke na umu smo imali vas. Najbitniji događaji koji se odnose na obrazovanje odraslih će biti objavljeni ovdje, kao i mogućnosti za osposobljavanje i konferencije širom Evrope čija ciljna publika su stručnjaci iz oblasti obrazovanja odraslih. Kako se platforma EPALE bude razvijala, sve više događaja će se nalaziti u ovom kalendaru.

Nadamo se da ćete i vi dodati neki događaj u kalendar. Tokom predstojećih mjeseci moći ćete da objavljujete vaše događaje i da zainteresujete čitaoce širom Evrope.

Kako da koristite ovaj kalendar

Ovaj kalendar možete da iskoristite kako biste potražili neki konkretan događaji, da pretražujete po državama, jeziku događaja, temi, datumu, ciljnoj grupi i vrsti događaja koji biste željeli da posjetite.  Kliknite na neku stavku u kalendaru kako biste saznali sve informacije koje se odnose na taj događaj.

Vaše mišljenje nas uvijek interesuje. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga u vezi kalendara, molimo vas da nam se obratite preko službe za podršku korisnicima platforme EPALE ili preko Tvitera na @EPALE_EU.

Molimo vas da obratite pažnju na sljedeće: Evropska komisija ne stoji iza događaja koji se nalaze u kalendaru. Preporučujemo vam da dodatno istražite da li neki događaj odgovara vašim potrebama. Evropska komisija nije odgovorna za otkazivanje bilo kog događaja u okviru kalendara na platformi EPALE. Korisnicima savjetujemo da redovno provjeravaju internet strane događaja za koje su zainteresovani kako bi saznali da li postoje neke promjene u vezi tog događaja.

Suzite rezultate svoje pretrage

Primijenjeni filtere

28 Nov
2023
Ongoing

Ako tvoriť hodnotovú reklamu

Slovensko
Bratislava

Workshop sa bude konať 28.11.2023 o 13:00 - 17:00 hod vo veľkej zasadačke v RTVS Mlynská dolina, Bratislava

Príď a dozvieš sa ako sa da pripraviť reklama, ktorá má hodnotu. Prezentovať svoje skúsenosti bude lektor Ondrej Kořínek, CD Zaraguza.

28 Nov
2023

Våre digitale spor er verdifulle ‘puslespillbrikker’ i hverdagen – kom og lær om de gjennom spill! Tirsdag 28. november vil vi gjennom tre workshoper lære å forstå våre digitale spor gjennom kort- og brettspill.