chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

Ziņu sadaļa

Spletna stran KAM PO ZNANJE v novi preobleki

02/07/2015
Ajda Turk
Valoda: SL

Spletna stran KAM PO ZNANJE – Pregled ponudbe izobraževanja odraslih, s katero že vrsto let informiramo najširšo in strokovno javnost o ponudbi formalnega in neformalnega izobraževanja in učenja odraslih, je v poletnih mesecih dobila novo podobo. Poleg grafične posodobitve, smo spletno stran  obogatili tudi z nekaterimi dodatnimi vsebinami in informacijami o izobraževanju in vseživljenjskem učenju odraslih.

Na spletni strani poleg ustaljenih rubrik – iskanje informacij o ponudnikih izobraževanja odraslih ter njihovih izobraževalnih programih, informacije za izvajalce izobraževanja, koristne informacije, zanimive spletne povezave, letna poročila – objavljamo tudi nove rubrike. V EPALE kotičku so objavljeni zanimivi izobraževalni programi, namenjeni izobraževalcem odraslih, v rubriki Pregled izobraževanja odraslih v številkah predstavljamo ključne kazalnike o izobraževalni ponudbi za odrasle ter kazalnike po regijah. V rubriki Za medije bomo redno objavljali zanimive kratke informacije o nacionalnih in evropskih statističnih podatkih in kazalnikih nekaterih ključnih področij izobraževanja odraslih in vseživljenjskega učenja ter druge zanimive informacije s področja izobraževanja odraslih.

Spletno stran bomo v naslednjih mesecih, tudi s pomočjo izvajalcev izobraževanja odraslih, ki dodajajo vsebine o izobraževalni ponudbi za odrasle za prihajajoče šolsko leto, še dopolnjevali z novimi vsebinami in informacijami s področja izobraževanja in vseživljenjskega učenja. Vabljeni, da obiščete novo spletno stran Kam po znanje.

Erika Brenk, Andragoški center Slovenije

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn