chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

Ziņu sadaļa

Med primeri dobrih praks pri Uresničevanju EPUO tudi trije slovenski!

08/12/2016
Simona Kavčič
Valoda: SL

Tri primeri dobrih praks projekta EPUO so svoje mesto našli v publikaciji Dobre prakse pri Uresničevanju prenovljenega Evropskega programa za učenje odraslih (EPUO) 2012–2016! To so motivacijski filmi, strokovni dogodki EPUO za razvoj temeljnih zmožnosti odraslih in Parada učenja.

Med implementacijo programa so nacionalni koordinatorji razvili številne uspešne dejavnosti, ki so imele velik vpliv v državah. Dobre prakse želijo deliti tudi z drugimi, ki jih zanima področje izobraževanja odraslih.

Publikacija prinaša številne primere dobrih praks, tudi slovenske, ki so jih nacionalni koordinatorji razvili med letoma 2012 in 2016. Publikacija je sicer prva različica zbirke dobrih praks nacionalnih koordinatorjev, v prihodnje pa si želijo izdati še več primerov dobrih praks.

Nacionalni koordinatorji za Uresničevanje EPUO prejemajo finančno podporo od Evropske komisije v okviru programa Erasmus+. Sredstva so namenjena opravljanju dejavnosti, ki prispevajo k reševanju nizke vključenosti odraslih v izobraževanju in usposabljanju, zlasti tistih z nizkimi spretnostmi.

/lv/file/epuojpgepuo.jpg

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email