chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

Resurss

Валидиране на самостоятелното учене и трансфер на кредити в областите уеб дизайн и компютърна анимация

Valoda: BG

Publicēja Rositsa Panova

Ръководството е разработено в рамките на проекта „Валидиране на самостоятелното учене и трансфер на кредити в областите уеб дизайн и компютърна анимация“, CREATE (www.create-validate.org) с подкрепата на програма „Леонардо да Винчи“ на ЕС. Целта на ръководството е да предостави полезна информация и насоки за оценяването, валидирането и признаването на резултатите от самостоятелното учене в творческите професии (в този случай – уеб дизайн и компютърна анимация). Не на последно място, част от ръководството засяга и употребата на онлайн интерактивни инструменти (електронни игри, онлайн тестове и електронно портфолио) за оценяване на резултатите от самостоятелното учене в областите уеб дизайн и компютърна анимация.

Ръководството може да послужи на организации, които искат да валидират резултатите от самостоятелното учене в областите уеб дизайн и компютърна анимация (професионални училища, центрове за професионално обучение и др.). Тези организации могат също да ползват инструментите и методологията, предложени по проекта, като модел при разработването на свои инструменти за оценка на самостоятелното учене в други професии. Ръководството може да е от полза и на всеки, който има знания, умения и компетентности в областите уеб дизайн и компютърна анимация, придобити самостоятелно, и иска да провери дали е готов да се яви на изпит или има нужда от повече подготовка по тематиката (за самооценка).

Resursa autors(-i): 
Студентско общество за компютърно изкуство (СОКИ)
Publicēšanas datums:
Svētdiena, 24 Novembris, 2013
Dokumenta valoda
Resursa veids: 
Citi
Valsts:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn