chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

Kalendārs

Заключителна конференция по проект Прометей

Publicēja Rositsa Panova pirms 4 gadi 4 nedēļas

Otrdiena 14 Jūnijs 2016
София
,

Проектът Прометей – Насърчаване на управленското и предприемаческо мислене сред кариерните консултанти и специалистите по ориентиране в страните от ЕС (PROMETHEUS - PROmoting Management and Entrepreneurial THinking among the career counselors and guidance practitioners in the EU Societies) се осъществява от международен консорциум с финансиране по програма Еразъм+ на Европейската Комисия, а организацията-партньор от българска страна е Фондацията на бизнеса за образованието.

На конференцията ще бъде представен натрупаният опит както в България, така и в другите партньорски страни. Ще бъдат демонстрирани инструменти, които могат да бъдат използвани в процеса на кариерно консултиране и са във формат на мобилни приложения. Ще бъдат представени теми и програми, свързани с кариерното ориентиране и развитие, включително Програма Гордея се с труда на моите родители на Българска мрежа на Глобалния договор на ООН и Международната награда на херцога на Единбург.

Поканени са да присъстват представители на държавната администрация, ангажирани с процеса на кариерно ориентиране и развитие, кариерни консултанти, специалисти в сферата на човешките ресурси, представители на университети, училища, частни консултантски компании, неправителствени организации и други заинтересовани лица.

Primārā valoda:
Pasākuma veids: 
Konference
Dalības maksa: 
Reģistrācijas termiņš: 
10/06/2016
Tiešsaistes pasākums: 
Organizētājs: 
Фондация на бизнеса за образованието
Kontaktinformācija: 
г-жа Надежда Паунова, е-mail: nadejda@fbo.bg, тел. 024918027
ES projekta Nr.: 
2014-1-BG01-KA204-001560
Apskatītais temats:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn