chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

Ziņu sadaļa

Prijave za onlajn obuku Solidarity in Balkan Region

30/09/2020
Snežana Kršikapa
Valoda: ME

 

Mreža SALTO-YOUTH organizuje onlajn obuku Solidarity in Balkan Region za predstavnike organizacija sa Balkana, koje imaju Quality Label, projekt menadžere i omladinske radnike. I iskusni kandidati i početnici, jednako su uzimaju u obzir.

Učesnici će imati priliku za umrežavanje, razmjenu ideja i dobrih praksi i stvaranje timova koji će kreirati projekte volontiranja. Obuka traje od 9. do 30. oktobra 2020. godine. Odvijaće se preko HOP Online Learning platforme. Organizator je organizacija Youth and Lifelong Learning Foundation (INEDIVIM) (National Agency), iz Grčke. Proces selekcije traje od 1.10.2020. do 7.10.2020.

Učešće u obuci je besplatno. Mogu se prijaviti omladinski radnici, predstavnici organizacija sa Balkana, koje imaju Quality Label i projekt menadžeri.

Za prijavu morate prvo otvoriti nalog na sajtu. Zatim, popunite aplikacionu formu: https://www.salto-youth.net/…/applica…/9563/application/  

Više informacija na: https://www.salto-youth.net/…/solidarity-in-balkan…/ 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email