chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

Ziņu sadaļa

Korte bevraging : internationalisering verankeren in de volwasseneneducatie. Jouw mening is broodnodig!

31/08/2020
Julie Focquet
Valoda: NL

Beste docent, vormingsmedewerker, directeur

Bijna 2 jaar geleden ontwikkelden Europahuis Ryckevelde en Landcommanderij Alden Biesen een interactief document met tips en sjablonen om organisaties die actief zijn in de formele of non-formele volwasseneneducatie te helpen bij het opstarten van een duurzaam internationaliseringsbeleid. We willen de toolbox een update geven op basis van jullie gebruikerservaringen en nieuwe inzichten en informatie die we verwierven. Zo hopen we dat de toolbox op elk moment blijft beantwoorden aan jullie noden.   

Voor deze update is een evaluatie van het huidige document en de aangeboden begeleiding natuurlijk noodzakelijk en daarbij hebben we jouw hulp nodig.
 

Vul je a.u.b. vóór 15 september deze korte online bevraging in?

https://forms.gle/RVidv78HNeHGFzCK8

 

De bevraging duurt slechts enkele minuten. Stuur je deze bevraging a.u.b. ook door naar je collega's die betrokken zijn bij internationalisering in jullie organisatie?

Dankjewel!

Julie Focquet

Coördinator (erfgoed)educatie en internationalisering|(heritage) education and internationalisation
Landcommanderij Alden Biesen

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email