Pārlekt uz galveno saturu
Resource Details
RESURSS

Izšle so najnovejše novice Slovenske UTŽO, prve novice po Covid-19

Izšle so najnovejše novice Slovenske UTŽO, prve novice po Covid-19

 

  • V njih lahko berete o tem, kako se študenti vračajo in o tem, kaj vse smo postorili v času, ko so bila obiskovalcem vrata Univerze zaprta (Come back študijskih skupin in Mladi smo in živi in vračamo se v izobraževanje)

 

  • Berite o darilni razstavi Ljubljančanom (Drobna pozornost sočloveku ali družbeno angažirana umetnost študijske skupine za keramiko?)

 

  • Sprejmite informacijo o novem evropskem priznanju univerzi in partnerjem (Sporočajo iz Katalonije. Še eno evropsko priznanje skupnemu ustvarjanju)

 

 

  • Berite o doživljajskem prostoru starejših v Domu starejših Kolezija (Kultura za zidovi domov starejših širi njihov doživljajski prostor in krepi teritorialni kapital)

 

  • Razmišljajte o pomenu izobraževanja na daljavo (Aplikacije so zgolj sredstvo. Iz pisma Filozofski fakulteti)

 

  • Študente in mentorje UTŽO Ljubljana vabimo na usposabljanje za uporabo programov Zoom in TeamViewer 
  • 30. junija se bomo ponovno srečali v kinu ob ogledu filmske predstave Izbrisana 

 

Vabljeni tudi k obisku naše spletne strani

 

 

 

 

Dr. Dušana Findeisen je profesorica angleščine in francoščine ter književnosti in andragoginja. Sama ali s kolegi je uvedla in izvajala številne inovacije v izobraževanju odraslih: visokošolski predmet socio-kulturna animacija in izobraževanje za lokalni razvoj, izobraževanje starejših, Slovensko univerzo za tretje življenjsko obdobje, Andragoško poletno šolo za lokalni razvoj. Prispevala je k razvoju študijskih krožkov na Slovenskem, soustanovila je  revijo Andragoška spoznanja, je članica njenega uredniškega odbora. Pet let je bila izvedenka Age Platform Europe za zaposlovanje in izobraževanje starejših in zunanja izvedenka Evropske komisije za izobraževanje starejših. Doslej je koordinirala približno dvajset mednarodnih projektov. Vodi Inštitut za raziskovanje in razvoj izobraževanja pri SUTŽO. Deluje kot mentorica na SUTŽO. Je podpredsednica DANET, evropskega združenja. Objavila je pet znanstvenih monografij in več sto člankov.

 

 

Resource Details
Resursa autors(-i)
Slovenska univerza za tretje življenjsko obdobje
Resursa veids
Citi
Publicēšanas datums
Dokumenta valoda
Login (1)

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!