chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

Emuārs

Den nordiske voksenundervisers hverdag - Blogsamling

22/04/2020
Emil Thirup-Sorknæs
Valoda: DA
Document available also in: FI SV


 

Foråret 2020 har ændret Europa og samfundet for voksenundervisere. Vores blogsamling introducerer dig til hverdagen og arbejdslivet for voksenuddannere i de nordiske lande under den verdensomspændende krisesituation.

Krisesituationen, som er et resultat af Coronavirusset har påvirket livslang læring og uddannelse på en pludselig og omfattende måde. Hvad der endnu ikke er klart, er dens samlede indvirkning på forskellige uddannelsessektorer i Europa - i de nordiske lande har både læring, undervisning og læring i voksenlæringssektoren ændret sig. 

I blogindlæggene om voksenpædagogens hverdag fortæller fagfolk inden for voksenuddannelse personligt, hvordan deres hverdag har ændret sig, hvordan samfundsånden er blevet genopbygget, om entusiasme og ideer samt deler god praksis.

    

Voksenundervisernes blogindlæg:

Huonoryhtisenä laatikon ulkopuolella (FI)
Pekka Tenhonen, Åbo Akademi, Centret for livslang læring

Yhdessä elämistä tarvitaan myös epidemian aikana (FI)
Saara Simonen, Kanssala

Online vs Åndline (DK)

Astrid Søe

Kommende... måske din historie?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan sende os historier, oplevelser og fotos fra din hverdag i april-maj måned ved at oprette dit eget EPALE blogindlæg*, linke os til en blog, der allerede findes eller ved at skrive på facebooksiden Voksenlæring i Danmark. 

Du kan også sende os dine oplevelser til ets@ufm.dk, så offentliggør vi din historie og dine billeder for dig.

 

Med venlig hilsen
EPALE NSS Norden

 

* For at oprette et blogindlæg og bruge EPALEs andre interaktive funktioner, skal du registrere dig som EPALE-medlem. Tilmeld dig i dag for at møde over 60.000 voksne undervisere i hele Europa! 

 

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email