Pārlekt uz galveno saturu
News
Ziņas

Regresoterapija-edukacija u Crnoj Gori

Centar za dušu i tijelo organizuje edukaciju na temu regresoterapije. Edukacija se sastoji od 7 modula, od kojih je svaki namijenjen određenim konkretnim djelovima psihe i realnosti koju živimo. Nakon svakog završenog modula svaki polaznik može odmah da počne da primjenjuje naučenu tehniku i da radi sa klijentima.

Moduli edukacije se ne mogu preskakati, pošto je svaki prethodeći modul važan za psihološku obradu i integraciju, kako bi se proces učenja i lične promjene i rasta mogao nastaviti kroz naredne module edukacije i relevantne strukture psihe.

Predavač i edukator je Jelena Vujacic, master psiholog, psihoterapeut i regresoterapeut sa dugogodišnjim terapijskim iskustvom i praksom u radu sa klijentima. Nakon dugo godina istraživanja realnosti i psihe i rada na sebi, Jelena se upoznaje sa sistemom i tehnikama regresoterapije, koje predstavljaju njenu ličnu i profesionalnu prekretnicu. Od trenutka susreta sa regresoterapijom i radom na podsvjesnim strukturama psihe, Jelena se u potpunosti lično i terapijski fokusira na nehipnotičku regresoterapiju kao glavnu terapijsku tehniku, kako u radu sa klijentima, tako i u procesu ličnog rasta i promjene. Veoma inspirativno i sa puno ljubavi i posvećenosti prenosi dalje stečena znanja i iskustva, kroz predavanja, seminare i edukacije.

Cijena prvog modula edukacije je 230€ plus troškovi smještaja i hrane (250€ za pet noćenja sa svim obrocima), a edukacija se sprovodi u Avala Resort And Villas. Uz prijavu je potrebno uplatiti bezpovratni avans u iznosu od 100€, kako bi rezervisali svoje mjesto u grupi za edukaciju. Edukacija je rezidencijalnog tipa i obavezno je kontinuirano prisustvo sve vrijeme trajanja edukacije, zbog prirode procesa. Raspored ostalih modula i dinamika održavanja pojedinih modula je planirana da bude u periodima od 1,5-2 mjeseca u dogovoru sa grupom.

Broj polaznika edukacije je ograničen. Prijave traju do popunjavanja mjesta, a za više informacija i prijavu potrebno je kontaktirati:

Mail: office@czdt.me

Tel. +382 69 386 150 i +38267505862

https://www.czdt.me/edukacija-regresoterapija-crna-gora/

 

Login (0)

Vai vēlaties pievienot ierakstu?

Nekavējieties!

Spiediet zemāk uz saites un sāciet veidot jaunu ierakstu!

Jaunākās diskusijas

EPALE 2021. gada tematiskie fokusi. Laiks sākt!

Mēs aicinām Jūs iesaistīties, dalīties ar viedokli, pieredzi, projektiem un idejām! Sāksim ar šo tiešsaistes diskusiju. Tiešsaistes diskusija notiks 9. martā no plkst. 11.00 līdz 17.00 pēc Latvijas laika. Rakstītu diskusiju ievadīs tiešraide ar 2021. gada tematisko fokusu iepazīstināšanu, un to vadīs Džina Ebnere un Aleksandra Kozira no Eiropas Pieaugušo izglītības asociācijas (EAEA), kurām to uzticēs EPALE Redakcijas padome.

Vairāk

EPALE diskusija: Pamatprasmju nodrošināšana cietumos

Kā izglītības iniciatīvas var labāk risināt cietumos esošo cilvēku pamatvajadzības? Kādi ir galvenie ieguvumi un problēmas attiecībā uz pamatprasmju apmācību cietumos? Diskusija notiks 17. decembrī (ceturtdien), tā sāksies plkst. 14.00 pēc Centrāleiropas laika un noslēgsies plkst. 16.00. Diskusijas ievadā būs 20 minūšu gara tiešraide ar starptautisku ekspertu piedalīšanos, kuri dalīsies savā pieredzē par minēto tēmu, tai sekos tiešsaistes diskusija līdz plkst. 16.00 pēc CET.

Vairāk

EPALE diskusija: jaukta tipa mācības pieaugušo izglītībā

Lai diskutētu par ceļiem, kā vislabāk ieviest jaukta tipa mācības, ceturtdien, 2020. gada 26. novembrī, no plkst. 11 līdz plkst.17 (no plkst. 10 līdz plkst. 16 pēc Centrāleiropas laika) notiks tiešsaistes diskusija par jaukta tipa mācībām pieaugušo izglītībā.

Vairāk