chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

 
 

Ziņu sadaļa

Seminar "EU fondovi: Kako uspješno napisati i prijaviti EU projekat u Crnoj Gori?"

11/11/2019
Valoda: HR

U hotelu Philia u Podgorici će se u četvrtak, 21.11.2019. održati seminar „EU fondovi: Kako uspješno napisati i prijaviti EU projekat u Crnoj Gori?“. Seminar organizuje EURHO Consulting iz Osijeka  a namijenjen je zaintersovanim građanima, konsultantima koji će raditi na pripremi projekata, nevladinim organizacijama, malim i srednjim preduzećima, privrednicima, javnoj upravi, školama i fakultetima.

Cilj jednodnevnog seminara je da polaznike nauči kako da pripreme projekat, prijave ga na konkurs i kroz teorijski i praktični dio steknu osnovne vještine za pripremu i realizaciju projekata koji se finansiraju iz EU fondova.

Cijena seminara iznosi  150 EUR po osobi – 50% popusta za prijave do 15.11.2019. Na cijenu se ne obračunava PDV. Cijena uključuje seminar, sve materijale, individualno savjetovanje na seminaru, te 20% popusta na sve usluge kompanije Eurho Consulting u periodu od 12 mjeseci. Za polaznike seminara osigurani su materijali sa seminara. Po završetku seminara polaznicima će biti uručen Certifikat tvrtke Eurho Consulting.

Više informacija o seminaru i načinu prijave može se dobiti  putem e-maila: info@eurhoconsulting.hr

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn