chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

 
 

Ziņu sadaļa

Uvod u programiranje

17/08/2019
Valoda: HR

Kompanija "Developers Lab" iz Crne Gore organizuje obuke za programiranje.

Ako ste student, učenik, (ne) zaposlen, a želite da učite i kasnije se bavite programiranjem, odabrali ste pravo mjesto. Osim što nude kvalitetno prenošenje znanja i rad na praktičnim projektima, u saradnji sa njihovim partnerima, najbolji kandidati kursa "Web programiranje" po završetku obuke dobiće mogućnost zaposlenja.

Dva najbolja kandidata koji se prijave za "Web programiranje" ostvariće pravo da besplatno prate ovaj kurs,  a treći i četvrti popust od čak 50%.

Za studente i nezaposlene, 15% popust za sve kurseve.

Sigurno ste se nekad zapitali dok čekate red u marketu ili banci šta zaposleni unose tom prilikom. Ko im je omogućio to i šta predstavljaju ti unosi? Možda ste nekad trgovali nešto putem interneta i pitali ste kako samo kroz tri klika i unošenjem informacija o kreditnoj kartici uspijete da kupite nešto što se nalazi nekoliko hiljada kilometara od vas? Vrlo je vjerovatno da ste bar nekad poslali poruku preko Viber-a, Facabook-a, postavili neki komantar na nekoj društvenoj mreži, nekome poslali zahtjev za prijateljstvo, lajkovali nečiju sliku, i slično. Igrali ste neku igru na telefonu, računaru, konzoli, ali sigurno ste razmisljali, kako je ovo neko napravio, kako igra zna da kada kliknete strelicu gore na tastaturi, auto kreće naprijed. Danas je dio svakodnevice gotovo svake osobe digitalni svijet bez obzira na vaš stav o svemu tome.  Sve ove stvari, kao dio vašeg razmišljanja i možda trenutno misterije za vas pokušaće da razbiju i premoste kroz ovaj kurs. 

Svako ko je zaljubljenik u programiranje ili želi da to bude sigurno je idealan kandidat za ovaj kurs. Moramo da naglasimo da će ovaj kurs biti što više praktično orijentisan sa pratećim domaćim zadacima i projektom koji će vam pomoći da utvrdite stečeno i stekneto novo znanje u ovoj oblasti, a za koje smo sigurni da ćete iskoristiti, i to u velikoj mjeri, i u praksi. Ovaj kurs namijenjen je svima koji se do sada nisu bavali programiranjem.

Detaljnije pogledajte na ovom linku.

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn