chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

Kalendārs

Vebinar: Erasmus+ project results – pretraga baze odobrenih projekata i organizacija

Publicēja Uros Velickovic pirms 1 mēnesis 3 nedēļas

Pirmdiena 13 Aprīlis 2020

U sklopu svog mesečnog programa aktivnosti, Informativni centar Fondacije Tempus organizuje vebinar pod nazivom „Erasmus+ project results – pretraga baze odobrenih projekata i organizacija“, koji će biti održan u ponedeljak, 13. aprila u 13 časova.

Vebinar je pre svega namenjen predstavnicima organizacija i ustanova u oblasti obrazovanja, mladih i sporta koji planiraju da u narednom periodu učestvuju u prijavama Erazmus+ projekata ili saznaju i koriste rezultate sprovedenih projekata, ali i predstavnicima ostalih organizacija i ustanova, kao i pojedincima koji žele da saznaju više o Erasmus+ project results – platformi svih do sada odobrenih Erazmus+ projekata.

Učesnici vebinara će moći da saznaju šta sve sadrži ova platforma, kako se vrši pretraga projekata i organizacija koje su u njima učestvovale, i na taj način je iskoriste je kao inspiraciju za svoje buduće projekte i potragu za partnerskim organizacijama.

Za prijavu na vebinar potrebno je popuniti kratak registracioni formular do 13. aprila u 10 časova.

Primārā valoda:
Dalības maksa: 
Reģistrācijas termiņš: 
13/04/2020
Tiešsaistes pasākums: 
Organizatora veids: 
NSS pasākums
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn