chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

Kalendārs

Sajam obazovanja u Novom Sadu

Publicēja Miloš Trivić pirms 3 gadi 7 mēneši

Pirmdiena 6 Marts 2017 līdz Trešdiena 8 Marts 2017
Novi Sad
,

Premijerna izdanja, brojne promocije, besplatan ulaz, Poklon-igra za posjetioce, četiri izložbe, dva festivala i značajni popusti dočekali su u 2016. godini posjetioce Salona knjiga i Izložbe umjetnosti. Kako bi sadržajno bili kvalitetniji, a programi u 2017. godini bogatiji Salon knjiga je upotpunjen novom manifestacijom – Sajmom digitalnih komunikacija. U istom terminu održva se i Sajam obrazovanja "Putokazi", koji promoviše oko 300 profila obrazovnih institucija u zemlji i inostranstvu.

 

Sajam obrazovanja "Putokazi" zauzeo je visoko mjesto među događajima koji su namijenjeni profesionalnoj orijentaciji učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola. Ipak, cilj je promocija "obrazovanja za sve" i afirmacija doživotnog obrazovanja. Akcenat Sajma obrazovanja u 2017. godini biće na dualnom obrazovanju, mogućnostima unapređenja i razvijanja saradnje škola i privrede, prednostima za učenike, kao i načinima realizacije takvog obrazovanja, uz prikaz do sada postignutih rezultata. 

Pasākuma veids: 
Profesionālās pilnveides pasākums
Dalības maksa: 
Reģistrācijas termiņš: 
06/03/2017
Tiešsaistes pasākums: 
Organizētājs: 
Novosadski sajam
Organizatora veids: 
Cits notikums
Kontaktinformācija: 
info@sajam.net
Mērķa grupa: 
Mācībspēki, studenti, andragogikas pētnieki
Pieaugušo izglītības tīkli un organizācijas
Apskatītais temats:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email