chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

 
 

Kalendārs

Országos Könyvtári Napok

Publicēja Annamária Kiss pirms 4 mēneši 4 dienas

Pirmdiena 30 Septembris 2019 līdz Svētdiena 6 Oktobris 2019

2019-ben az Országos Könyvtári Napok tematikája az ENSZ fenntartható fejlődési keretrendszerére épül. A "Könyvtárak az emberekért  - felelősségünk a Földért" projekt keretében a kapcsolódó témák közül igyekeznek könyvtári környezetben, sajátos eszközökkel alaposabban körüljárni néhányat a szervezők, bízva abban, hogy az információk átadásával egy-egy apró lépést tehetünk közösen a megoldás felé.

2018-ban 6262 programon 218 ezer fő vett részt az ország 1803 településének 2115 intézményében, ami a hazai könyvtári rendszer összehangolt működése mellett a sok-sok partnerünknek is köszönhető. A programsorozat ezúttal is minden korosztályt megszólít, köztük a felnőtteket is. A hét tematikájának kialakításánál az egyes korosztályok életkori sajátosságai mellett a legaktuálisabb, sokak életére kiható témakörök kerültek fókuszba:

  • A mese hatalma
  • A lét meghatározói: a négy elem
  • Felelősségünk a klímaváltozás
  • Fenntartható fejlődés
  • Velünk élő természet
  • Jövőnk, az ökokultúra

Október 6-án, a Könyves Vasárnapon a könyvtárak rendhagyó programokkal, zenés-játékos könyvtárnyitással, sokféle meglepetéssel várnak gyerekeket és felnőtteket egyaránt. 

Pasākuma veids: 
Profesionālās pilnveides pasākums
Dalības maksa: 
Reģistrācijas termiņš: 
30/09/2019
Tiešsaistes pasākums: 
Organizatora veids: 
Cits notikums
Pārstāvju skaits: 
> 200
Mērķa grupa: 
Mācībspēki, studenti, andragogikas pētnieki
Pieaugušo izglītības tīkli un organizācijas
Apskatītais temats:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn