chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

Kalendārs

Međunarodna naučna konferencija "Transformacioni procesi u sportu"

Publicēja Marica Ognjenovic pirms 3 gadi 4 mēneši

Ceturdiena 30 Marts 2017 līdz Svētdiena 2 Aprīlis 2017
Budva
,

Međunarodna naučna konferencija „Transformacioni procesi u sportu – sportska dostignuća“, održaće se po 14. put  od 30. marta  do 2. aprila u Budvi.

Konferenciju organizuje Crnogorska sportska akademija u saradnji sa Univerzitetom Crne Gore i Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje, kao i međunarodnim partnerskim institucijama, a pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvjete i Ministarstva nauke.

Na ovogodišnjoj konferenciji biće predstavljeno 96 radova, a očekuje se i preko 60 gostiju da prate rad naučnika, kao i oko 100 studenata magistarskih i doktorskih studija iz regiona.

Plenarni predavači na Konferenciji biti prof. dr Ali Reza Amani sa Shomal Univerziteta iz Irana, prof. dr Marko Stojanović sa Univerziteta u Novom Sadu, prof. dr Ines Varela-Silva sa Loughborough Univerziteta iz Engleske, prof. dr Mutlu Turkmen sa Bartin Univerziteta i prof. dr Robert C. Schneider sa Državnog Univerziteta iz Njujorka.

Više informacija:

www.ucg.ac.me/me/media/press/vijesti/na-naucnoj-konferenciji-o-sportu-na...

http://www.ucg.ac.me/me/media/press/vijesti/medjunarodna-naucna-konferen...

 

Pasākuma veids: 
Konference
Dalības maksa: 
Reģistrācijas termiņš: 
15/01/2017
Tiešsaistes pasākums: 
Organizatora veids: 
Cits notikums
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email