chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

 
 

Kalendārs

ИЗЛОЖЕНИЕ НА МЛАДЕЖКОТО ТЕХНИЧЕСКО ТВОРЧЕСТВО (Г. ОРЯХОВИЦА)

Publicēja Iliana Taneva pirms 1 mēnesis 2 nedēļas

Ceturdiena 10 Oktobris 2019 līdz Sestdiena 12 Oktobris 2019
Горна Оряховица
,

Изложение на младежкото техническо творчество ще се проведе в периода 10-12 октомври 2019 г., в гр. Горна Оряховица. Организатор на събитието е Фондация „Милен Григоров“, чийто председател (инж. Владимир Григоров) е член на УС на Стопанска камара – В. Търново. Официалното откриване на събитието е на 10 октомври 2019 г., от 11.00 часа.

Очаква се в изложението да се включат 60 професионални технически гимназии и 5 технически университета, както и участници от съседните балкански страни. В рамките на форума ще се проведе паралелна младежка научна конференция.

В миналогодишното изложение участваха над 300 изложители с разработки в областта на електрониката, електротехниката, мехатрониката, софтуера, машиностроенето и др.

Предстои публикуване на програма и форма за регистрация.

 

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Primārā valoda:
Pasākuma veids: 
Konference
Dalības maksa: 
Reģistrācijas termiņš: 
09/10/2019
Tiešsaistes pasākums: 
Organizētājs: 
Фондация "Милен Григоров"
Organizatora veids: 
NSS pasākums
Kontaktinformācija: 
За връзка и допълнителна информация: Тел. 0885 048 141, e-mail: mtt_go@abv.bg, www.facebook.com/MTTGORNA
Pārstāvju skaits: 
> 200
Mērķa grupa: 
Mācībspēki, studenti, andragogikas pētnieki
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn