chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

 
 

Kalendārs

Donošenje odluka

Publicēja Privredna komora Crne Gore pirms 2 mēneši 4 stundas

Ceturdiena 28 Novembris 2019
Podgorica
,

Privredna komora Crne Gore, u saradnji Sekretarijatom za preduzetništvo Glavnog grada Podgorice, u četvrtak 28.11.2019. godine, sa početkom u 10:00 časova, organizuje seminar u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica), na temu:

„Donošenje odluka“

U poslovnim krugovima često se kaže da ako se kompanija ne kreće unaprijed, ona ide unazad, jer u današnjem poslovanju se ne prihvata koncept stajanja u mjestu. Ovo razmišljanje se takođe može primijeniti u ličnoj sferi, a i na nabolji način ukazuje važnost efikasnog odlučivanja. Bez jasne slike o tome gdje se kompanija nalazila, gdje se nalazi i kuda se vodi, menadžment će možda pokušati da održi status-quo, što isključivo donosi zaostatak. Timovi i njihovi menadžeri, sa snažnim vještinama u donošenju odluka, imaju jedinstvenu moć da pomognu u izgradnji kompanije ili preduzeća, i da se na taj način istaknu. Iz tih, a i mnogo bitnijih razloga, koji su primjenljivi i na ličnom nivou, ovaj seminar sa fokusom na donošenju odluka će učesnicima približiti koje su to faze u procesu donošenja odluka, koje su kritične tačke u odlučivanju, i najbitnije, koje su to ključne vrijednosti, na osnovu kojih načešće odlučujemo, kako bi te vještine uspjele da donesu crnogorskoj privredi novu vrijednost.

U cilju uspješne realizacije događaja i zbog ograničenog broja mjesta, molimo da se blagovremeno prijavite, pri čemu će pravo prvenstva učešća biti prema redosljedu prijavljanja. Troškovi seminara su pokriveni projektom.

Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, prisustvo možete potvrditi popunjavanjem prijave na LINK-u,, najkasnije do utorka 26.11.2019. godine.

Agenda:

9:45 – 10:00     Registracija

10:00 – 10:10   Pozdravna riječ

Predstavnik Privredne komore Crne Gore

Predstavnik Sekretarijata za preduzetništvo Glavnog grada Podgorica

10:10 – 10:15   Upoznavanje i predstavljanje agende

10:15 – 11:40   Šta je to „donošenje odluka”?

    - Faze u procesu donošenja odluka

11:40 – 12:00   Pauza za kafu

12:00 – 13:30   Kritične tačke u odlučivanju

Ključne vrijednosti na osnovu kojih načešće odlučujemo

O PREDAVAČU:

Jelena Vuletić je iskusni bankar, kao i ekspert za finansijski rizik, poslovni konsalting i trening. Diplomirala je poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore. Sa skoro 30 godina iskustva u bankarskom sektoru, danas obavlja funkciju izvršnog direktora Sektora za rizike u Hipotekarnoj Banci. Uz to, već četiri godine, bavi se profesionalnom edukacijom i aktivno promoviše vrijednosti liderstva i timskog rada u crnogorskom privatnom sektoru, kao Eriksonov timski trener i PCM trener. Ove godine je osnovala konsultantsku firmu „Balance to Business”, preko koje radi na podizanju svijesti o značaju poslovnih treninga širom Crne Gore.

Primārā valoda:
Dalības maksa: 
Tiešsaistes pasākums: 
Organizatora veids: 
Cits notikums
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn