chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

Epale - Europos suaugusiųjų mokymosi elektroninė platforma

Naujienų centro

Erasmus+ Pályázatíró szeminárium - felnőtt tanulási stratégiai partnerségek

03/12/2018
Kalba: HU

A felnőtt tanulási stratégiai partnerségek pályázattípus célja az egymástól tanulás, a jó gyakorlatok cseréje, a nemzetközi együttműködések megalapozása és kibővítése, az innovációk fejlesztésének, átvételének vagy alkalmazásának támogatása intézményi, helyi, regionális, nemzeti vagy európai szinten. 

A pályázatok beadási határideje: 2019. március 21. déli 12:00 (brüsszeli és budapesti helyi idő szerint)

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden új és régi pályázó intézmény átfogó képet kapjon az Erasmus+ Stratégiai partnerségek pályázattípusról, megismerkedjen a 2019. évi pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. A rendezvény során előadásokkal és csoportos munkával is segítjük a résztvevők tájékozódását.

A pályázatíró szemináriumon való részvételhez ajánlott, hogy a résztvevők ismerjék a 2019-es Erasmus+ útmutató stratégiai partnerségekre vonatkozó részeit.

A stratégiai partnerségek  felnőtt tanulási pályázatíró szeminárium időpontja

  • Január 30. Budapest

Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest. Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet), Brüsszel terem Elérhetőségek és térkép

A program hamarosan elérhető lesz a rendezvény oldalán.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével.

Regisztráció 2019.01.30.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn