Pereiti į pagrindinį turinį
Resource Details
IŠTEKLIUS

Izšla je letošnja deveta številka e-Novičk ACS

Vabimo k branju oktobrske številke e-Novičk Andragoškega centra Slovenije. Prinaša bogate vtise z nedavnih dogodkov: z beograjske konference Gradimo mostove, Regijske konference EPALE in zaključne konference EPUO, 15. Dnevov slovenskih svetovalnih središč, evropske konference EPALE 2019, 19. Festivala za tretje življenjsko obdobje …

Dodali smo novo rubriko Blog, v kateri objavljamo Utrinke s severa, rubrika Kotiček je vaš prinaša kar šest prispevkov iz različnih logov. Vse to in še več najdete s klikom na e-Novičke ACS.

Naslednja, novembrska številka e-Novičk bo izšla sredi naslednjega meseca, zato vas vabimo, da prispevke o pomembnih dogodkih, povezanih z izobraževanjem odraslih in vseživljenjskim učenjem, pošljete na naslov e-novicke@acs.si najpozneje v sredo, 6. novembra.

Objavljene prispevke lahko komentirate in delite na spletnih družbenih omrežjih ter tako poskrbite za še boljše ozaveščanje o svojih dogodkih, programih in projektih. 

Nevenka Kocijančič je zaposlena na Andragoškem centru Slovenije kot urednica spletnih strani. Že vrsto let se ukvarja s promocijo izobraževanja in učenja odraslih, v zadnjem času pa opravlja operativne naloge za projekt EPALE. 

Resource Details
Ištekliaus autorius (-iai)
Andragoški center Slovenije
Ištekliaus tipas
Kita
Šalis
Paskelbimo data
Dokumento kalba
Login (1)

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!