chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

Epale

Europos suaugusiųjų mokymosi elektroninė platforma

 
 

Išteklius

Info ISIO 2019–2020

Kalba: SL

Paskelbė Andreja Dobrovoljc

Ob letošnjih že 15. Dnevih slovenskih svetovalnih središč, ki bodo potekali med 25. in 27. septembrom 2019, so središča ISIO in Andragoški center Slovenije izdali skupni časopis Info ISIO 2019–2020.

Časopis je namenjen vsem odraslim, ki jih zanimajo različne možnosti izobraževanja in učenja. V letošnji številki najdete uporabne prispevke in namige o izobraževanju.

Predstavljene so možnosti:

  • vključevanja v formalne in neformalne izobraževalne programe in usposabljanja,
  • svetovalne podpore, ki jo nudijo središča ISIO,
  • neformalnega učenja in izobraževanja za različne skupine odraslih ter
  • sofinanciranja izobraževanja.

Osrednji del časopisa je namenjen predstavitvi svetovalne dejavnosti za zaposlene, ki jo središča ISIO skupaj s partnerji izvajajo po celotni Sloveniji. Poleg uporabnih prispevkov v njem najdete tudi zgodbe zaposlenih, ki so s pomočjo svetovalne dejavnosti gradili svojo izobraževalno in karierno pot.

Vabljeni k branju!

Mag. Andreja Dobrovoljc je zaposlena na Andragoškem centru Slovenije, na področju izobraževanja deluje 20 let. Njeno področje dela je razvoj svetovalne dejavnosti v izobraževanju odraslih. 

Ištekliaus autorius (-iai): 
Andreja Dobrovoljc (ur.)
Tanja Vilič Klenovšek (ur.)
Urška Pavlič (ur.)
Paskelbimo data:
Pirmadienis, 9 Rugsėjis, 2019
Dokumento kalba
Ištekliaus tipas: 
Kita
Šalis:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn