chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

Epale

Europos suaugusiųjų mokymosi elektroninė platforma

 
 

Išteklius

Националната стратегия за намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване 2020 и план за действие 2019-2020 г.

Kalba: BG

Paskelbė Vanya TIVIDOSHEVA

Ключовият документ с визията, приоритетните направления и дейностите за развитие на политиката за социално включване е Националната стратегия за намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване 2020.

Органът за осъществяване на координация, сътрудничество и консултация при разработването,  мониторинга и оценката на държавната политика в областта на социалното включване е Националният съвет по въпросите за социалното включване към Министерски съвет. Министерството на труда и социалната политика (МТСП) има отговорности за провеждането на политиката.

Националната стратегия, двугодишните планове за действие и отчетите за изпълнението им са налични в интернет страницата на МТСП, раздел „Политики“, секция „Социално включване“.

Ištekliaus autorius (-iai): 
Министерство на труда и социалната политика
Paskelbimo data:
Sekmadienis, 28 Liepa, 2019
Dokumento kalba
Ištekliaus tipas: 
Nacionaliniai ir politikos dokumentai
Šalis:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn