chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Piattaforma elettronica per l'apprendimento degli adulti in Europa

Jeg er fagperson inden for voksenuddannelse – hvad kan EPALE tilbyde mig?

EPALE blev oprettet med tanke på dig og andre fagfolk på uddannelsesområdet for at hjælpe jer med at lære af hinanden og udvikle jeres faglige praksis. Webstedet henvender sig til lærere, undervisere, forskere, akademikere, politiske beslutningstagere og fagfolk, der arbejder i voksenuddannelsessektoren i Europa. Webstedet tilbyder en mængde virkelig nyttige værktøjer, herunder en aktivitetskalender, en ordliste over begreber, de seneste nyheder inden for voksenuddannelse samt et bibliotek over ressourcer (kommer snart).

I takt med at webstedet udvikler sig, vil du blive i stand til at udveksle undervisningsmateriale og god praksis, samt idéer og ressourcer, med andre fra hele Europa. Derudover vil webstedet tilbyde en partnersøgningsfacilitet, der kan bistå dig med at finde partnere til netværkssamarbejde, udveksling af god praksis og udvikling af fælles projekter.