chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Piattaforma elettronica per l'apprendimento degli adulti in Europa

Newsroom

Vegyetek részt a CEDEFOP 2017-es fotópályázatán!

12/05/2017
di Györgyi Bajka
Lingua: HU
Document available also in: EN DE PT HR EL PL SL BG MT NL ET IT SV FR SK CS DA FI LT

/it/file/cedefop-competitionCedefop Competition

Cedefop Competition

 

Vegyetek részt a #CedefopPhotoAward 2017 évi fotópályázatán, ahol az Európai Unió szakképzésben résztvevő tanulói bemutathatják saját tanulással kapcsolatos élményeiket és nyerhetnek egy utat Brüsszelbe vagy Thesszalonikibe.

A Cedefop fotópályázatra bármely korosztályból jelentkezhetnek szakképzésben tanulók, és egy brüsszeli vagy thesszaloniki utat nyerhetnek.

 

Ki vehet részt?

#CedefopPhotoAward 2017-on maximum 3 fő szakképzésben tanuló diák vehet részt – kortól függetlenül. Az elvárás az, hogy olyan fotósorozatot készítsenek rövid magyarázattal, amiben bemutatja a munkájuk célját.

Egyéni nevezéseket nem fogadnak el.


Díjak

Az első helyezettek egy Brüsszeli utazást nyernek a november 24-én megrendezésre kerülő Európai Szakképzési Hét (#EUVocationalSkills) záró rendezvényére.

A második helyezettek ellátogathatnak a Thesszaloniki Nemzetközi Filmfesztiválra (#TIFF58) november 2-án.

A nyertesek és a második helyezettek munkái a két városban szakmai kiállításokon kerülnek majd bemutatásra. A Cedefop és az Európai Bizottság fedezi az utazási és szállás költségeit a nyertes és második helyezett csapatainak és egy-egy tanáruknak.

 

Szabályok

Az Európai Unió szakképzésben tanuló maximum 3 fős csoportjaitól azt kérik, hogy készítsenek egy 3-5 eredeti képből álló fotó történetet egy maximum 100 szavas magyarázattal. A pályázatokat a cedefopphotoaward@cedefop.europa.eu email-en kell benyújtani a pályázati űrlappal együtt.


Határidő: 2017. július 15. 23:59 (közép európai idő szerint)

 

További részletek a pályázatról

 

 

ForrásCedefop

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn