Salta al contenuto principale
Blog
Blog

Se Konferencen om voksenkompetencer 2016 live på EPALE den 6.-7. december

Hvis du ikke kan deltage i Konferencen om voksenkompetencer, har EPALE løsningen! På denne side kan du nemlig den 6. og 7. december se live paneldiskussioner og tage del i skriftlige diskussioner med dine kollegaer fra rundt omkring i Europa.

 

Den første Uge for erhvervsfaglige kvalifikationer i en europæisk kontekst  er lige om hjørnet (den 5.-9. december), og det samme er Konferencen om voksenkompetencer i Bruxelles – et af de største events inden for voksenuddannelse i Europa! Konferencen for voksenkompetencer er en god mulighed for at opleve gode politikker og god praksis inden for fremmelse af muligheder for kortuddannede voksne, såsom vurdering af færdigheder, et skræddersyet læringstilbud, validering og anerkendelse af færdigheder.

Hvis du ikke kan deltage i Konferencen om voksenkompetencer, har EPALE løsningen! På denne side kan du nemlig den 6. og 7. december se live paneldiskussioner og tage del i skriftlige diskussioner med dine kollegaer fra rundt om i Europa. Sammen med vores partnere fra European Basic Skills Network vil vi være til stede på eventet og sende live, give sammendrag af sessioner og dele andet eksklusivt indhold på EPALE.

 

Login (14)

Vuoi cambiare lingua?

Questo documento è disponibile anche in altre lingue. Puoi selezionarne una qui sotto.

Want to write a blog post ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new article!

Ultime discussioni

Discussione EPALE: come incrementare l'educazione delle persone adulte con disabilità

Come parte del focus EPALE di Giugno dedicato al tema delle persone con disabilità, vorremmo conoscere i vostri punti di vista su come valorizzare ed incrementare l'educazione degli adulti con disabilità. La discussione è in programma il giorno 8 giugno alle ore 14:00 CEST.
Altro