Salta al contenuto principale
News
Notizie

Kontaktni seminar "Recognition and validation in adult education", Toledo, Španjolska

Poštovani,

Agencija za mobilnost i programe EU Vas poziva na prijavu za sudjelovanje na kontaktnom seminaru pod nazivom Recognition and validation in adult education, koji će se održati u Toledu, Španjolskoj u razdoblju od 6.-9.11.2016. godine.

Budući da je seminar međunarodnog karaktera radni jezik je engleski. 

Svrha ovog seminara je:

  • poticanje prijave projekata u okviru Ključne aktivnosti 1 (KA1) –Projekti u svrhu učenja za pojedince ili Ključne aktivnosti 2 (KA2) – Strateška partnerstva tj. suradnja za inovacije i razmjenu dobre prakse na temu priznavanja i vrednovanja vještina, kompetencija, neformalnog i informalnog učenja u obrazovanju odraslih.

Na seminaru će biti oko 40 sudionika iz cijele Europe, a do najviše 2 mjesta je rezervirano za sudionike iz Hrvatske iz područja obrazovanja odraslih. Agencija zadržava pravo izmjene broja sudionika iz Hrvatske. 

Ciljna skupina

Seminar je otvoren za sudjelovanje djelatnicima i predstavnicima organizacija za obrazovanje odraslih. Ciljna skupina su sudionici zainteresirani za razmjenu i razvijanje primjera dobre prakse, metoda, materijala, alata, pedagoških pristupa i/ili načina europske suradnje te sudionici koji namjeravaju razviti projekt u okviru Erasmus+ mobilnosti pojedinaca (KA1) ili strateških partnerstava (KA2) na temu seminara.

 

Agencija za mobilnost i programe EU će sufinancirati troškove puta sudionika u iznosu od najviše 500,00 EUR, a sudionik će bez obzira na cijenu karte doprinijeti putnim troškovima u iznosu od 450,00 kuna.

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem prijavnog obrasca. Sve prijave prolaze formalnu i kvalitativnu provjeru.

Prije ispunjavanja prijave molimo proučite Vodič kroz program Erasmus+ u kojem je na str. 105-124 navedeno više detalja o KA2 strateškom partnerstvu te str. 68-74 s više informacija o KA1 mobilnosti osoblja.

 

Skrećemo pozornost da prijavitelj mora imati suglasnost zakonskog predstavnika ustanove za prijavu (dovoljna je usmena suglasnost).

Također, istovjetne ili slične prijave podliježu posebnoj procjeni kako bi se isključio rizik dvostrukog financiranja. Nacionalna Agencija zadržava pravo da ne financira istovjetne ili slične prijave.

Nacionalna agencija zadržava pravo da ne financira 2 prijave iz iste organizacije.

Krajnji rok za prijavu na seminar je 1.09.2016.

Više informacija o kontaktnom seminaru i kriterijima za odabir sudionika možete pronaći na našoj mrežnoj stranici ovdje.

Ljubazno molimo proslijedite poziv svim relevantnim osobama.

Za sva pitanja u vezi seminara molimo Vas da se obratite na našu e-mail adresu u tca_obrazovanje@mobilnost.hr.

S poštovanjem,

Nataša TadićTCA officer

Viša stručna savjetnica u Odjelu za obrazovanje odraslih

Senior advisor in Department for Adult EducationAgencija za mobilnost i programe Europske unije /Agency for Mobility and EU ProgrammesAdresa / Addresss: Frankopanska 26, HR-10 000 Zagrebtel +385 (0)1 5005 666

fax +385 (0)1 500 5699

natasa.tadic@mobilnost.hr   www.mobilnost.hr

Login (0)

Vuoi scrivere un articolo?

Non esitare a farlo!

Clicca sul link seguente e inizia a pubblicare un nuovo articolo!

Ultime discussioni

Discussione EPALE: come incrementare l'educazione delle persone adulte con disabilità

Come parte del focus EPALE di Giugno dedicato al tema delle persone con disabilità, vorremmo conoscere i vostri punti di vista su come valorizzare ed incrementare l'educazione degli adulti con disabilità. La discussione è in programma il giorno 8 giugno alle ore 14:00 CEST.
Altro