chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Piattaforma elettronica per l'apprendimento degli adulti in Europa

Risorsa

Opas työpaikkaohjaajien koulutuksen toteuttamiseen

Lingua: FI
Document available also in: EN

Inviato da Reeta KNUUTI

Tämä opas käsittelee työpaikkaohjaajien kouluttamista. Opetushallitus on laatinut Työpaikkaohjaajien koulutus 3 ov -suosituksen ammatillisen peruskoulutuksen ja näyttötutkintoihin valmistavan koulutuksen työpaikkaohjaajien sekä oppisopimuskoulutuksen työpaikkakouluttajien koulutukseen. Työpaikkaohjaajat voivat hyödyntää koulutuksesta saamaansa osaamista myös muiden kouluasteiden opiskelijoiden ohjauksessa. Opetushallituksen suositus on oppaan perustana.

Lisäksi oppaan taustana on Työpaikkaohjaajien koulutuksen kriteerit -materiaali (liite 1). Siihen on koottu työpaikkaohjaajien koulutuksen onnistumisen ja laadukkuuden kannalta keskeisiä teemoja. Tarkoitus on, että tämä opas antaa ideoita suunnitella ja toteuttaa sellainen työpaikkaohjaajien koulutus, jossa kriteerit toteutuvat.

Autore/i della risorsa: 
Anne Lammi
ISBN: 
978-952-5047-67-7
Data di pubblicazione:
Sabato, 23 Febbraio, 2013
Lingua del documento
Tipo di risorsa: 
Risorse didattiche aperte
Paese:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn