chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Piattaforma elettronica per l'apprendimento degli adulti in Europa

Newsroom

Spoznajte novo spletno mesto Skills Panorama!

03/02/2016
di Simona Kavčič
Lingua: SL
Document available also in: EN

Spletna stran Skills Panorama informacije o trgu dela in na njem spreminja v uporabne, točne in aktualne obveščevalne podatke, ki pomagajo oblikovalcem politike pri odločanju o spretnosti in novih delovnih mestih v Evropi.<?xml:namespace prefix = "o" />

Namen Skills Panorame je zagotavljanje celovitejše in uporabniku prijazne osrednje dostopne točke za informacije in podatke o znanju in spretnostih, potrebnih za poklice in delovna mesta po vsej Evropi.

Namenjena pa je predvsem oblikovalcem politike in strokovnjakom. Je namreč orodje za razvoj izobraževanja in usposabljanja, ki temelji na praksi, ter načrtovanja politik in ukrepov za reševanje neusklajenosti na trgu dela.

/sl/file/skillspanoramapng-0skills_panorama.png

 

Skills Panorama je začela delovati 1. decembra 2015. Ustanovila jo je Evropska komisija, njen skrbnik pa je CedefopSledite ji lahko tudi na Facebooku, Twitterju in YouTube kanalu.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn