chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Piattaforma elettronica per l'apprendimento degli adulti in Europa

Risorsa

Aprilska izdaja e-Novičk Andragoškega centra Slovenije

Lingua: SL

Inviato da Ana Peklenik

Aprilske e-Novičke ACS so drugačne, kot je drugačen naš trenutni vsakdan. Ta zadnja izdaja potrjuje, da se izobraževalci odraslih znajdemo in znamo motivirati v vseh, še tako nenavadnih okoliščinah. Tokratni prispevki prihajajo predvsem iz mreže organizacij: študijskih krožkov, skupine PUM-O, ljudskih univerz, središča ISIO, šolskega centra. 

Kdo je najboljši motivator? Mentor, svetovalec, učitelj, andragog, ki se zaveda pomena učenja, posebno v kriznih časih. Preberite rubriko Novi koronavirus in mi, pa se boste prepričali.

Posebno ponosni smo tokrat na bogato vsebino objavljenih blogov.

Na nastajajoči novi spletni strani TVU širimo virus učenja. Pripravljamo še številne druge zanimive vsebine. 

Želite v rubriki Kotiček je vaš objaviti svoje izkušnje in ravnanje, morda razmišljanje svojih udeležencev o delu v spremenjenih razmerah? Prispevke nam pošljite do četrtka, 7. maja, na naslov e-novicke@acs.si.

Vabimo vas, da priljubljene objave delite na svojih spletnih družbenih omrežjih.

Ana Peklenik je zaposlena v Promocijskem in informacijskem središču Andragoškega centra Slovenije, kjer se ukvarja predvsem s knjižnično-dokumentacijsko dejavnostjo.

Autore/i della risorsa: 
Andragoški center Slovenije
Data di pubblicazione:
Mercoledì, 15 Aprile, 2020
Lingua del documento
Tipo di risorsa: 
Altro
Paese:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn