Salta al contenuto principale
News
Notizie

Besplatno predavanje o zdravlju – Reiki metoda

Reiki je medjunarodno priznata metoda koja djeluje na energetskom nivou i omogućava nam da posložimo mnoge aspekte života kao što su: bolje zdravlje,  mentalni mir i fokus,  otklanjanje stresa,  balans emocija.

Reiki se već decenijama uspješno koristi kod mnogih ljudi širom svijeta. Ova metoda je priznata i od Svjetske Zdravstvene Organizacije (WHO) kao metoda za unapređenje zdravlja. Omogućava nam da kanališemo veliku količinu kreativne energije koja se nalazi svuda oko nas i da je emitujemo kroz svoje dlanove.

Ghana&Co u četvrtak 30. januara u 19h u hotelu Centre Ville organizuje besplatno predavanje o zdravlju i Reikiju na kom će biti predstavljena i cjelodnevna edukacija za Reiki Praktičare (1.stepen), koja će se održati u subotu, 1. februara od 10h do 16h na istoj lokaciji u Podgorici. Predavanje će držati sertifikovani Učitelj Tibetanskog Reikija, Dejan Petrović - Vedar Vedski.

Više informacija na broj telefona +38268527839.

Login (0)

Vuoi scrivere un articolo?

Non esitare a farlo!

Clicca sul link seguente e inizia a pubblicare un nuovo articolo!

Ultime discussioni

Discussione EPALE: come incrementare l'educazione delle persone adulte con disabilità

Come parte del focus EPALE di Giugno dedicato al tema delle persone con disabilità, vorremmo conoscere i vostri punti di vista su come valorizzare ed incrementare l'educazione degli adulti con disabilità. La discussione è in programma il giorno 8 giugno alle ore 14:00 CEST.
Altro