Salta al contenuto principale
News
Notizie

Prvi ciklus kulturnog iskustva portugalskog jezika]

U Educo Centru u City kvartu će se 20. i 21. januara održati predavanje na temu "Prvi ciklus kulturnog iskustva portugalskog jezika", u terminu od 12:00-14:00 časova.

Predavači su istaknuti profesori i studenti Univerziteta Sao Paola:

- Prof. dr Valdir Heitor Barzotto (Pedagoški fakultet Univerziteta u Sao Paulu- USP),

- Profesorica Eugenia Kossi (Studentkinja na Magistarskim studijima na Pedagoškom fakultetu Univerziteta u Sao Paulu – USP),

- Prof. dr Claudia Rosa Riolfi,

- Profesorica Selma Regina Olla Almeida (Studentkinja na Magistarskim studijima Na Filološkom fakultetu Univerziteta u Sao Paulu - USP).

Prvi dan biće posvećen zaposlenima u obrazovnom sektoru i za temu će imati obuku profesora u Brazilu i Angoli, iskustva samih predavača vezano kako za njihovu obuku, tako i podučavanje drugih portugalskom jeziku.

Drugi dan namijenjen je svim zainteresovanim sugrađanima kojima će predavači na slikovitiji način predstaviti Brazil i brazilsku tradiciju. Teme poput kulinarstva, književnosti, muzike i plesa približiće publici kulturu Brazila.

Na predavanju će biti najavljen i dvonedjeljni kurs portugalskog jezika, koji će Educo Centar u saradnji sa jednim od predavača organizovati za zainteresovane sugrađane i to besplatno.

Više informacija svi zainteresovani mogu dobiti u kancelarijama Educo centra

"EDUCO CENTAR"

Ul. kralja Nikole 29

81000 Podgorica

020 633 977

067 225 734

email: educo@t-com.me

web site: www.educocentar.com

 

Login (0)

Vuoi scrivere un articolo?

Non esitare a farlo!

Clicca sul link seguente e inizia a pubblicare un nuovo articolo!

Ultime discussioni

Discussione EPALE: come incrementare l'educazione delle persone adulte con disabilità

Come parte del focus EPALE di Giugno dedicato al tema delle persone con disabilità, vorremmo conoscere i vostri punti di vista su come valorizzare ed incrementare l'educazione degli adulti con disabilità. La discussione è in programma il giorno 8 giugno alle ore 14:00 CEST.
Altro