chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Piattaforma elettronica per l'apprendimento degli adulti in Europa

Newsroom

Odprt je razpis za dobitnike priznanj za promocijo učenja in znanja odraslih 2015

17/09/2015
Lingua: SL

Andragoški center Slovenije (ACS) je objavil razpis za Priznanja za promocijo učenja in znanja odraslih 2015. Pomagajmo najti posameznike, skupine ali ustanove/podjetja/lokalne skupnosti, ki so navdušili s svojim učenjem ter pridobljenim znanjem in spretnostmi, s tem pa vplivali tudi na svojo okolico!

Priznanja se podeljuje v treh kategorijah:

  1. posameznikom za posebne dosežke na področju vseživljenjskega učenja;
  2. skupinam za posebne dosežke na področju vseživljenjskega učenja;
  3. ustanovam, podjetjem ali lokalnim skupnostim za posebne strokovne ali promocijske dosežke ter za dosežke pri bogatitvi lastnega znanja in znanja drugih.

V vseh treh kategorijah bo podeljenih skupno 5 priznanj. Portreti dobitnikov bodo predstavljeni v videu, tiskanih medijih in na spletu. Predlagatelji so lahko: državljani RS, Slovenci v zamejstvu in izseljenstvu, skupine, društva, ustanove ali družbe v RS, zamejstvu in izseljenstvu ter lokalne skupnosti v RS.

Razpis je odprt od 15. septembra do 14. oktobra 2015.

/it/file/razpisacspriznanja2015jpgrazpisacspriznanja2015.jpg

 

Dodatne informacije o razpisu lahko dobite pri Darijanu Novaku (T: 01 5842 582, E: darijan.novak@acs.si) ali Simoni Kavčič (T: 01 5842 575, E: simona.kavcic@acs.si). 

Predlagajte vašega kandidata tukaj.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn