chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Piattaforma elettronica per l'apprendimento degli adulti in Europa

Calendario

Završni događaj programa SEBI ŽELIM

Inviato da Marica Ognjenovic 3 anni 10 mesi fa

Sabato 25 Marzo 2017
Nikšić
,

Program ,,Sebi želim'' realizuju UNICEF i Kancelarija za koordinaciju Sistema Ujedinjenih nacija u Crnoj Gori, uz podršku Pedagoškog centra Crne Gore, kao glavnog partnera u sprovođenju aktivnosti programa. Program takođe podržavaju Ministarstvo prosvjete, Zavod za školstvo, Uprava za mlade i sport.

U subotu 25. marta 2017. godine sa početkom u 11 časova na Filozofskomfakultetu u Nikšiću održaće se završni događaj programa SEBI ŽELIM.

Nakon UVODNIH OBRAĆANJA dekana i prodekanke Filozofskog fakulteta gdina Barovića i gđe Maslovarić, kao i šefa kancelarije Unicefa u Crnoj Gori gdina Perksa, mladi iz Žabljaka, Plužina, Šavnika i Nikšića imaće svoje PROMOCIJE/power point prezentacije socio-emocioanalnih vještina po gradovima/grupama.

Nakon prezentacija, Ministar sporta gdin Janović, kao i mladi koji su bili učesnici programa: Sebi želim (Jovana Živković, Rajko Orman, Risto Blagojević  i Ivana Joksimović)  održaće svoje MOTIVACIONE GOVORE i poslati poruku svim mladima da istraju u realizaciji svojih ideja, ciljeva i karijernom napredovanju. – Uvodna obraćanja, prezentacije po gradovima i motivacioni govori održaće se u amfiteatru Filozofskog fakulteta.

Posljednji segment završnog događaja jeste SAJAM PRILIKA ZA MLADE  na kojem učestvuju sljedeći izlagači:  Ministarstvo prosvjete Crne Gore, Omladinski klub Nikšić, Naša Budućnost, Crveni krst, Nikšić, Fond za aktivno građanstvo – fAKT, Prona, CIPS, Centar za informisanje i profesionalno savjetovanje – Zavod za zapošljavanje Nikšić, Kulturni centar PUNKT, Izviđači Crne Gore i  Karijerni centar Univerziteta Crne Gore.  Sajam prilika za mlade biće organizovan na I spratu Filozofskog fakulteta.

Na završni događaj, kao i sajam prilika, dobrodošli su svi mladi koji su bili učesnici Programa, kao i oni koji se do sada nijesu uključili, kako bi dobili ovom prilikom sve korisne informacije o značajnim prilikama (uključivanje, stipendiranje i sl.) koje navedene organizacije nude mladima.

 

Lingua principale:
Tipo di evento: 
Evento di formazione professionale
Quota di partecipazione: 
No
Termine per la registrazione: 
25/03/2017
Evento online: 
No
Tipo di organizzatore: 
Altro evento
Gruppo di destinazione: 
Progetti e partenariati
Tema trattato:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email